Svátek harmonie chuti
Na počátek září si všichni znalci dobrého jídla a pití rezervují víkendový termín do Prachatic. Za zdmi renesanční radnice je opět čekaly eno-gastronomické přehlídky sýrů, ryb, zvěřiny a vína. Patnáctiletá tradice spojená se svěžími tvůrčími nápady dávno přesáhla hranice kraje. Do města pod Libínem doputovala vína z českých a moravských vinic, sýry, ryby a zvěřinu prezentovali převážně regionální výrobci. Tématem letošního ročníku byly dobroty ze studené kuchyně z rukou zkušeného mistra Karla Jarmara z Vodňan, šéfkuchaře restaurace Zlatý soudek. S potěšením jsme tuto celorepublikovou gastronomickou událost podpořili výtečnou paletou zvěřinových specialit z produkce jatek ZEFA Volary, patřící do podnikatelské skupiny Agrokomplex Šumava.